ua
en ru
Мовні школи в Австрії - перший крок до Європи

Сьогодні популярність австрійських мовних шкіл зросла серед наших співвітчизників до неймовірних висот. Коротко розглянемо основні причини цього «молодіжного буму».

Найбільш мотивуючим моментом в даному випадку є те, що для вступу до університетів Німеччини, деякі ВНЗ Австрії і Швейцарії - обов'язково прекрасне володіння німецькою мовою.

Мовні школи в Австрії самобутні і привабливі і тим, що там можна вчитися більше місяця, хоч рік! Плюс дуже поширена практика періодичної зміни мовних шкіл. А це надзвичайно корисно для різнобічного вивчення німецької мови, історії, культури, традицій Австрії та прилеглих Німеччини, Швейцарії та інших країн.

Істотним «фактором позитиву» є і те, що практично всі австрійські мовні школи працюють цілий рік, і ви зможете вступити туди в будь-який зручний вам час. Причому ваші діти будуть жити в ідеально комфортабельних умовах, серед прекрасних пейзажів і під дуже «ненав'язливо-тактовним» наглядом навчального персоналу.

Всі мовні школи Австрії мають високопрофесійних фахівців в різних областях. Вчителі німецької мови, педагоги історики, мистецтвознавці, біологи, вчителі з технічними знаннями. Крім цього там працюють люди, які займаються розробкою програм розважально-пізнавального плану. Тут і подорожі в альпійські долини, в самобутні австрійські села, до великих міст, в університети, екскурсії по унікальних визначних місцях країни і т.д.

Але, разом з тим, кожна така школа неодмінно має свої індивідуальні особливості, різні підходи до всього процесу навчання дітей і це як раз добре для тих юнаків і дівчат, які вважають за краще чергувати навчання в різних мовних школах.

Наприклад, знаменита мовна австрійська школа «DID Deutsch-Institut Wien», як одна з великих і тих що мають багаторічний досвід, проводить навчання своїх підопічних не тільки в Австрії, але і в Німеччині. А це, само по собі піднімає рівень якості навчання на порядок вище. Що визнано Міністерством освіти Австрії і багатьма авторитетними педагогічними організаціями інших європейських країн.

Крім цього дана мовна школа знаходиться в центрі чудового Відня і її учні мають приголомшливу можливість практично щодня вивчати нелічену кількість історичних пам'яток столиці Австрії. Відвідувати грандіозні в пізнавальному плані музеї, палаци колишніх імператорів, життя і побут простих австрійців і не тільки це. Жити у Відні - це саме по собі саме «ідеальне занурення» в мовне середовище, захоплююче вивчення акцентів, культурних цінностей та інших особливостей і нюансів, як німецької мови, так і менталітету жителів Відня.

Але не варто думати, що такі унікальні можливості доступні лише «топовим» мовним школам. Австрія така країна, де уряд суворо стежить за рівноправністю у всіх областях життєдіяльності її громадян. Це ж стосується і мовних шкіл.

Всі австрійські школи даного профілю володіють найсучаснішим освітнім обладнанням. Викладачами за професіоналізмом нічим не поступаються університетській професурі. Побут учнів, наприклад, в школі, що знаходиться поблизу австрійського села (Фукінг) Бад-Кляйнкірхгайм взагалі не піддається опису, якщо ви, звичайно, не Пушкін або Гете. Так він прекрасний і затишний, бо побудований за стародавніми канонами австрійської прихильності до добротності і солідності свого житла.

Але крім того учні цієї школи мають навіть масу переваг над «міськими школами». Це перебування в самому «епіцентрі» альпійських красот. Можливістю ходити в походи, що так захоплююче - і після них учні говорять практично одне, і теж: «Я хочу і буду жити в цій країні»! А це і є найпотужніший мотиватор до старанного навчання.

А мовних шкіл в Австрії така величезна кількість, що лише на їх простий перелік назв знадобиться листів 50- 60! Тому ми цього робити не будемо.

Скажімо те, що середня ціна на місячне навчання в такій школі Австрії вам обійдеться в 1300 - 1500 Євро. Але в цю суму включено буквально все. Від візових зборів, витрат на авіаперельоти, повноцінне проживання в ідеальних умовах і, найголовніше, отримання прекрасних навичок німецької мови. Австрія багата країна, тому має таку можливість і навіть заохочує її і спонсорує мовні школи з бюджетних коштів країни. Ласкаво просимо в нове успішне життя, дорогі друзі!

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію