ua
en ru
Мовні курси

Університет імені Карла і Франца в Граці, другий за величиною університет Австрії, заснований в 1585 році. При університеті діє інститут славістики, що займається вивченням предметів української тематики. Бібліотека інституту славістики є однією з найстаріших і найбагатших славістичних бібліотек Австрії. Вона була заснована в 1871 році й нараховує у фондах більше 30 000 томів.
В університеті є наступні факультети:
    Факультет католицької теології;
    Факультет мистецтв та гуманітарних наук;
    Факультет правознавства;
    Факультет природознавства;
    Факультет суспільних та економічних наук;
    Факультет екології, релігієзнавства й освіти.
Університет пропонує студентам та викладачам цікаву можливість для самонавчання – курси іноземних мов. Якщо студент хоче для власних потреб вивчити іноземну мову або покращити вже наявні знання – у нього є можливість це зробити. Це може бути як поширена англійська мова, так і більш рідкісні – арабська, китайська, французька, італійська, японська, хорватська, іспанська… В основному ці курси проводяться в лютому, коли навчання в університеті не таке інтенсивне, або його взагалі немає.
Також для іноземних студентів є дещо цікаве – курси німецької мови у вільний від навчання час. Для тих, хто хоче займатись на канікулах, університет пропонує таку можливість. В лютому будуть інтенсивні курси німецької мови усіх рівнів, що тривають з 8 по 26 лютого, 60 годин. Коштують такі курси 260 євро для студентів університету. Така ж пропозиція буде і влітку: інтенсивні курси в липні, після закінчення літнього семестру. 

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію