ua
en ru
Університет Тюбінегена - один з найстаріших університетів Німеччини

Університет Тюбінегена є один з найстаріших університетів Німеччини. Ось уже не перший рік він  впевнено займає вищі місця в різноманітних рейтингах та оцінюваннях, особливо в сфері медицини та хімії. Університет Тюбінгена входить в п’ять найкращих університетів Німеччини.

Два рази на рік в університеті проводяться інтенсивні курси німецької мови, що розраховані на людей, які планують в майбутньому навчатися в університеті або потрапити туди завдяки програмі Еразмус чи програмі обміну. Дані курси тривають п’ять тижнів перед початком кожного семестру і розраховані на рівень А2/В1-В1-В2. До обіду студенти вивчають 4 години німецьку мову, після обід проводяться 2 години практичних занять. Крім цього, буде проведено два семінари. На першому студенти знайомляться з деякими формальностями, які потрібно знати під час проживання на території Німеччини – напр. як оформити страхування та як відкрити банківський рахунок. Другий семінар присвячений університету Тюбінгена – студенти познайомляться зі структурою університету, дізнаються більше про спеціальності, про викладання в університеті  та отримають інформацію, що потрібна для майбутніх студентів (як записуватися на семінари та лекції, як складати власний навчальний план і т.п.). Звичайно, додатково буде і культурна програма – екскурсії по місту та місцевості, відвідування музеїв та опери в Штутгарті .

Вартість курсу – 795 євро. Тривалість курсу: 29.02.–01.04.2016. Реєстрація на курс можлива з 15.10.2016 по 31.01.2016. Радимо не відкладати реєстрацію, бо кожного року бажаючих більше, ніж є місць на курси. Якщо ж ви не встигаєте на курси цього семестру, реєстрація на наступні курси 31.08.-01.10.2016 відкривається 15 квітня. 

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію