ua
en ru
Університет прикладних наук Південна Вестфалія

Університет прикладних наук Південна Вестфалія заснована 1 січня 2002 року, складається з чотирьох кампусів, розташованих в Ізерлоні, Хагені, зест, Люденшайд і Мешеде. Штат співробітників університету складається з близько 500 професорів, викладачів і допоміжного персоналу. Університет пропонує до вивчення наступні напрямки: інформатика та природничі науки; машинобудування; електроніка та обчислювальна техніка; технічна виробнича економіка; економічні науки; сільське господарство; автоматизація машинобудування. Станом на зимовий семестр 2015 в університеті навчається 12112 Студентів, з них - 1 204 іноземця.
16-30 липня 2016 Університет прикладних наук Південна Вестфалія пропонує спробувати себе в 2-тижневої літньої міжнародній школі.
Міжнародна школа надає відмінну можливість отримати корисні знання і досвід, провести незабутній відпочинок, відкрити для себе культуру й особливості життя Німеччини, придбати нових друзів і надихнутися новими враженнями.


У контексті лекцій і практичних семінарів учасникам пропонуються для обговорення наступні теми: європейська грошово-кредитна політика; європейська інтеграція та фінансова політика; європейська криза заборгованості; особливості німецької економіки (роздрібна торгівля, автомобільна промисловість, засоби масової інформації, техніки та фондовий ринок); міжкультурна комунікація; міжнародні закупівлі; система освіти Німеччини.
Програма дозвілля літньої школи сприяє формуванню розуміння німецької культури і особливостей життя Німеччини і включає: оглядові екскурсії по місту в Зост, Дортмунд, Кельн, Берлін і Мюнстер; відвідування Вевельсбург і Менез; Розваги, гру в футбол, паб тур, кіно і т.д .; вечірню програму з іноземними студентами з кампуса Зост; отримання навичок тім-білдингу допомогою участі рафтіге; візит до телестудії.
Вартість участі для одного студента 1 800 € (євро). Знижки для груп (> 5) пропонуються за запитом.

 

Вартість включає в себе:
комплекс лекцій, семінарів та практичних семінарів (близько 45 годин)
розміщення (11 ночей в молодіжному хостелі Soest / Prodomo готель, 3 ночі в готелі в Берліні, сніданок включений)
друковані лекційні матеріали
відвідування компаній
відвідування вечірніх занять спільно з міжнародними студентами університету
інші спільні культурні заходи (екскурсійні тури, дозвілля)
проїзд до Берліна
всі автобусні трансфери
трансфер з аеропорту

 

Додатково:
У вартість програми входить тільки сніданок. Обід можна організувати в університетській їдальні. Вам пропонується вибір з 5 різних страв, включаючи вегетаріанські страви. Ціна варіюється від € 2,00 до € 5,00 за вибором. Увечері студенти університету покажуть вам кілька варіантів ресторанів міста, де можна повечеряти. Приблизна вартість вечері в ресторані в центрі міста становить € 5,00 - € 12,00.

 

Корисно знати:
У Німеччині не завжди можна для оплати скористатися кредитною карткою. Банки по вихідних закриті, так що поміняти гроші на уїкенд не буде можливості. Рекомендується взяти з собою не менше 100 € готівки.


За більш детальною інформацією звертайтеся по телефону (044) 289 19 29, або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію