ua
en ru
Університет прикладних наук Бранденбург запрошує всіх бажаючих на щорічний ярмарок вакансій!

Університет прикладних наук Бранденбург розташований неподалік м. Берлін і був заснований у квітні 1992 року. На сьогоднішній день більш ніж 2 700 студентів навчаються в університеті. Університет прикладних наук пропонує високоякісне навчання для отримання ступеня бакалавра, магістра, PhD в наступних напрямках: машинобудування, бізнес-адміністрування і економіка, а також інформаційні технології та засоби масової інформації.

На «Ярмарку вакансій» вас чекатимуть роботодавці з різних професійних сфер. Якщо вам сподобаються пропозиції певних підприємств, то ви можете пізніше звернутися з проханням до Career Service університету Бранденбург допмогти налагодити для вас контакт з ним. Університет підтримує своїх студентів в пошуку роботи, надає при необхідності характеристики або пише рекомендації.

Багато підприємств, які беруть участь у ярмарку пропонують робочі місця, на яких роботу можна поєднувати з навчанням. Це особливо привабливо для студентів у яких є бажання підзаробітку.

Також ми рекомендуємо відвідати ярмарок всім студентам, які навіть не шукають роботу. Можливо, часу до вашої практики ще багато, але знайти місце не так легко і варто подбати про це заздалегідь. Дана виставка пропонує можливість ознайомитися з ринком популярних вакансій.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію