ua
en ru
Мовні школи в Німеччині - гідне майбутнє наших дітей

Неймовірно зростаючий інтерес нашої молоді до активного освоєння німецької мови цілком зрозумілий. Німецькою мовою спілкуються і в Австрії, в багатьох кантонах Швейцарії і в інших європейських країнах.

І немає особливого секрету в тому, що величезна кількість наших співвітчизників  бажають, щоб їх діти пройшли навчання в університетах Німеччини. Адже там сьогодні такий високий рівень «подачі знань», який дозволить їм в майбутньому без проблем «знайти і гідно реалізувати себе» практично в будь-якій країні світу. А без повноцінного знання німецької мови це ніяк неможливо за законами Німеччини.

І саме тому, багато батьків починають готувати своїх дітей із самого раннього віку. А освоїти німецьку мову до ступеня «просунутий» найпростіше перебуваючи безпосередньо в Німеччині.

Німеччина, як одна і з найбагатших країн Європи, як фінансово, так і культурно пропонує цілий ряд варіантів подібного вивчення їхньої мови, безпосередньо перебуваючи на її території.

Але, мабуть, найбільш цікавим і затребуваним з них є спеціалізовані мовні школи Німеччини. А їх кількість така величезна, що вибір буде непростий.

Крім того, місцеві мовні школи часто істотно відрізняються за програмою навчання, подачі матеріалу, що вивчається, деякі з них мають сувору «професійну спрямованість», де в пріоритеті можуть бути технічні спеціальності, мистецтво, природничі науки, хімія, фізика і так далі. Це дуже зручно для тих молодих людей, які вже визначилися зі своєю майбутньою професією.

Так як і численні університети Німеччини також мають свою специфіку, індивідуальні особливості, в німецьких мовних школах підходять до освітнього процесу дуже продумано і обов'язково комплексно.

Це і дуже вперте «налягання» на вірний правопис, що необхідно в кожному ВНЗ Німеччини. Глибоке освоєння розмовної мови (це дуже важливо, наприклад, майбутнім історикам). Мовні школи регулярно організовують поїздки по різних землях Німеччини. Де безпосередньо на місці учні освоюють особливий говір, акценти, інші «мовні нюанси», наприклад Баварії, Тюрінгії або Сілезії.

Викладачі мовних шкіл важливу увагу виділяють на освоєння менталітету народу Німеччини, їх традицій, культури спілкування, вмінню вести ділові переговори або спілкуватися в невимушеній, дещо святковій обстановці. А це обов'язково стане в нагоді в майбутньому кожного учня. Навіть якщо він не побажає в подальшому навчатися, або жити в Німеччині.

Однак, ідеальної організації більшості мовних шкіл Німеччини для повноцінного освоєння мови недостатньо. Ви повинні дуже м'яко, ненав'язливо, але ясно і бездоганно аргументовано пояснити дитині, що без його старанності,  без подолання труднощів (а вони будуть!), терпіння, волі, часом «через не можу», без внутрішньої самоорганізації він не отримає тих знань , які, відповідно, «закриють» йому всі шляхи вступу до університетів цієї чудової країни.

Але для того щоб зробити ідеально правильний вибір мовної школи для ваших дітей необхідно заздалегідь дізнатися такі найважливіші факти:

- Прочитати в інтернеті відгуки про школу. Дізнатися її історію, репутацію та, по можливості подальших успіхів (або навпаки - невдачі) її випускників.

- Відгуки про викладацький склад школи, їх відношенню до дітей, дізнатися конкретну програму навчання, стиль і методи подачі «мовного матеріалу», наявність відповідного «освітнього і тестує обладнання».

- Зручність проживання, розташування самої школи, яка кількість учнів в групах кожної школи, чи є індивідуальність підходу до учнів, як в освітньому, так і в побутовому плані.

- Дізнатися про наявність солідної освітньої фонотеки і бібліотеки. Екскурсійних програмах школи, при бажанні дізнайтеся про наявність спеціалізованих курсів (наприклад: бізнес, геологія, фізика). І обов'язково «цінову політику» мовної школи.

А освоївши тільки ці «пункти» у вас вже складеться цілком певна думка про школи і вибір стане в сотні разів простіше і, головне, він буде вже «налаштований» під бажання і можливості ваших дітей.

Крім цього, для отримання бажаного результату навчання ви, як і ваші діти, повинні ясно бачити мету і при виборі мовної школи не стати «жертвою недобросовісної реклами». А Інтернет зараз буквально «рясніє» неліченою кількістю подібних «рекламних трюків».

Саме для цього ми приготували вам наш короткий список мовних шкіл з бездоганною репутацією і високими результатами навчання:

- Мовна школа «GLS».

- Школа «Goethe Institut».

- Школа «Treffpunkt».

- Школа «EBG Sprachschule».

- І, звичайно, найбільш відома і популярна: «Deutsch Akademie».

Вивчіть ці школи досконально і вибирайте подібні їм - тоді гарантія успіху буде дорівнювати буквально 100 відсоткам.

Якщо говорити про ціни, вони в Німеччині дуже варіативні. Але для прикладу ми розглянемо цінову політику мовної школи «Schiedelenweg Standard». А місячне навчання в ній розписано так:

Проживання в окремій кімнаті = 320 Євро, кімната на двох студентів обійдеться в 240 Євро, повноцінне навчання в 1700 Євро. От і рахуйте. Але, повірте, воно того варте. Успіху і щасливого життя в Німеччині!

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію