ua
en ru
Школа бізнесу та менеджменту IUBH (Німеччина) Набір студентів 2 рази на рік!

IUBH Школа бізнесу та менеджменту - один з провідних приватних університетів Німеччини, який готує студентів до міжнародної кар'єри в сфері менеджменту в кампусах Бад Хоннеф, Бад Райхенхалль та Берліні. У студентів даного вищого навчального закладу для отримання ступеня бакалавра є можливість вивчати менеджмент у сфері авіації, організації подієвих заходів, міжнародній сфері, готельної індустрії, туризму та маркетингу. Для отримання ступеня магістра доступним є вивчення міжнародного менеджменту в різноманітних сферах, менеджмент у сфері транспорту і логістики, а також програми МВА в міжнародному бізнесі.

IUBH Школа бізнесу та менеджменту - це

- Якість і репутація

- Висока практична орієнтованість програм

- Міжнародна спрямованість

- Всі пропоновані програми - 100% англомовні

- Успішні кар'єрні перспективи

Усі навчальні програми акредитовані незалежним агентством з акредитації FIBAA (Фонд міжнародної акредитації програм у галузі бізнес-адміністрування), крім того, п'ять освітніх програм були додатково відзначені золою нагородою FIBAA. IUBH є першим університетом у Німеччині, що отримала п'ять премій FIBAA.

Тривалість програм бакалавра 6-7 семестрів, магістра - 2-4 семестру

Для бажаючих навчатися в IUBH необхідно надати наступні документи:

CV / резюме
Мотиваційний лист (максимум 800 слів, 1-2 стор. А4)
1 паспортне фото
Завірені копії з перекладом шкільного атестата з додатком
Сертифікат, що підтверджує рівень знань англійської IELTS -6.0
Копія паспорта
Початок навчання можливо 2 рази на рік: з 1 березня, або з 1 вересня.
Вартість програм становить близько 5-6 тис. Євро / 1 семестр, крім того оплачується реєстраційний внесок - 800 євро. Студентська страховка - 75 євро / 1 міс.

У порівнянні з іншими європейськими країнами, Німеччина пропонує відмінне співвідношення ціни і якості на проживання, харчування, послуги та розваги. Прожитковий місячний мінімум для студента становить близько € 800, деяким студентам достатньо і € 600 на місяць.

Більш детальну інформацію за доступними програмами, необхідним вимогам для зарахування та питань оплати, ви можете отримати у консультантів освітнього агентства StudySo особисто в офісі за адресою м.Київ, вул. Госпітальна 12 Г, оф.301, або за телефонами: +38 (093) 917-95-00; +38 (067) 994-00-93; +38 (044) 289 19 29.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію