ua
en ru
Проведи Новий рік в неповторній Швейцарії!

Дитячий табір Carrousel camp радий вітати Вас і Вашої дитини на Новорічному відпочинку 2015-2016. Карусель - це невеликий табір, сімейного типу. Відпочинок в екологічно чистому районі Швейцарії, в затишних гірських шале з домашнім комфортом і неймовірними стравами, створеними з продуктів місцевих фермерів.

Новорічний екотуризм увазі цілу Новорічну програму для дітей від 8 до 13 років. А всі зимові задоволення на Альпійському курорті проходять під керівництвом досвідчених вожатих: катання на гірських і бігових лижах, піші прогулянки на снігоступах, снігові розваги. Заняття на гірських лижах і сноуборді проводять інструктори лижної школи Essanzere.

Досвідчені викладачі іноземних мов і російської мови для двомовних дітей за Вашим бажанням проводять уроки по спеціально відібраної методикою в ігровій формі. По закінченню відпочинку дітям видають сертифікати про проведені заняттях, а також рекомендації.

При оформленні групових поїздок передбачені знижки. Дізнатися про крайні терміни реєстрації на програму і про правильне зборі пакету документів ви можете у консультантів освітнього агентства StudySo особисто в офісі за адресою м.Київ, вул. Госпітальна 12 Г, оф.301, або за телефонами: +38 (093) 917-95-00; +38 (067) 994-00-93; +38 (044) 289 19 29.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію