ua
en ru
Проведи літо з користю у мовному таборі

Літній мовний табір в Зальцбургерланді для школярів 8-16 років. Німецька та англійська мова.

Розташування: табір проводиться в курортних місцях регіону Зальцбургерланд. Для проживання пропонується розміщення в чотирьох чи шестимісних кімнатах; в кожній кімнаті є власний душ та туалет. В готелях є площадки для ігор, спортивні зали, кімнати відпочинку, поряд є басейн та озеро. Цілодобовий нагляд. Зв’язок з батьками 24/7.

Харчування: повний пансіон (триразове харчування, страви інтернаціональної та австрійської кухні, цілий день нелімітовані напої та свіжі фрукти).

Навчання: заняття проводяться в період з 20.06.16 по 29.08.16, кожний курс розрахований на 2, 3 чи 4 тижні. Заняття проводяться з понеділка по п’ятницю, кожного дня 4 заняття (по 45 хв.). Курс 2 тижня 0 40 занять, курс 3 тижні – 60 занять, курс 4 тижні – 80 занять. По закінченню видається сертифікат. Раз в тиждень проводиться екскурсія.

Курс 2 тижні: 1205 євро німецька мова, 1180 євро англійська мова.

 

Літня мовна школа в Зальцбурзі для школярів і студентів 10-19 років. Німецька або англійська мова.

Розташування: школа проводиться на базі американської інтернаціональної школи. Розташована в одному з найкрасивіших міст Австрії, Зальцбурзі. На території школи є криті та відкриті тенісні корти, площадки для волейболу, спортивні зали, критий басейн.

Розміщення: в кампусі школи, в двох-, трьох- або чотиримісних кімнатах. Душ та туалет в кожній кімнаті. Цілодобовий нагляд.

Харчування: в столовій школи, повний пансіон.

Навчання: курс розрахований на 2, 4 чи 6 тижнів навчання. Перед початком занять проводиться тест на рівень знань, за результатами якого, школярів розподіляють на невеликі групи.

Викладачі – носії мови. Заняття проводяться кожного дня, з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 13.00. Друга половина дня присвячена відвідуванню музеїв та концертів, екскурсій до Мюнхену, Інсбрук і по околицям Зальцбурга, участі у спортивних заходах (велосипедні та піші прогулянки, рафтінг, теніс, скелела́зіння і т.п.).

2-х тижневий курс = проживання з повним пансіоном – 2040 євро

2-х тижневий курс, проживання без навчання – 1240 євро

 

Літній табір в Бад Аусзее. 4-15 років. Німецька чи англійська мова.

Розташування: Бад Аусзее, Штірія, Австрія.

Курортне місто Бад Аусзее знаходиться в самому центрі Австрії, в Штірії. Протягом останніх 100 років він вважається одним з найпривабливіших спа-курортів в Австрії.

Проживання: Замок, в якому розташований табір, побудований в 1888 році і є одним з небагатьох архітектурних пам’яток часів австро-угорської монархії. Замок використовується у якості бази для табору протягом останніх 42 роки, недавно був відремонтований. Не дивлячись на свій 130-річний вік, він пропонує всі зручності та високі стандарти безпеки для дітей. Замок оточений парковою зоною площею 7000 кв. метрів, що включає сад, луг та ліс. У вартість включено користування: басейном, дитячим басейном, тенісним кортом з вечірнім освітленням, барбекю, площадкою для їзди на велосипеді, скейтборді та картінгі, дитячою площадкою та для наймолодших пропонується окремий майданчик з гіркою, конструкцією для лазіння, будиночком та пісочницею.

Харчування: кухарі готові пропонувати меню відповідно до побажань дітей. Продукти завжди свіжі, місцевого виробництва.

Формування груп: молодша 4-6 років, середня 6-10 років, старша 11- 15 років. У кожної групи є своя команда вихователів, які наглядають за дітьми. У кожної групи своя окрема їдальня, в цих же приміщеннях можуть проводитися деякі ігри, наприклад, в дощову погоду.

Навчання: уроки німецької чи англійської мови: *індивідуальні заняття *заняття в групі (по 2 чи 4 чол.) *інтенсивні заняття.

 Німецький для іноземців – для початківців і учнів з попередніми знаннями. Крім безпосереднього навчання, вивченню німецької мови допомагає спілкування з німецькомовними дітьми та викладачами. Англійська/німецька мова. Крім уроків англійської мови, надається можливість спілкування з носіями мови без додаткової оплати. Вам надається можливість вибрати кількість уроків для вашої дитини. Програма підбирається під потреби кожної дитини. В кінці програми перебування батькам висилаються звіт про пройдену програму і досягнутий прогрес.

Проживання 1 тиждень без навчання – 385 євро.

Мовні курси (німецька чи англійська):

Індивідуальні/5 уроків: 132 євро/курс

Групові (по 2 людини)/5 уроків: 75 євро/курс

Групові (по 4 людини)/5 уроків: 65 євро/курс.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію