ua
en ru
Програма повного занурення в німецькомовну середу.

Пропонуємо Вашій увазі програму повного занурення в німецькомовних середу в школі Verbum Novum, школі партнері нашого освітнього агентства.

Така програма ставати корисним і яскравим досвідом на все життя, оскільки ми пропонуємо Вам вибрати варіант вивчення німецької мови в сім'ї викладача. Беручи участь у програмі повного занурення, Ви опиняєтеся в мовному середовищі, що дає можливість вивчати німецьку мову не тільки під час уроків, а й у вільний від них час. Домашня обстановка сприяє вільному спілкуванню німецькою мовою без всяких бар'єрів, тим більше що викладач інструктує Вас ненав'язливо і після занять. Школа-партнер пропонує проживання тільки в перевірених і надійних сім'ях, які проходять ретельний відбір. Ми будемо максимально чуйні при виборі сім'ї згідно з вашими інтересами і віком. Всі викладачі мають відповідну кваліфікацію у викладанні німецької мови як іноземної. Ця програма доступна для студентів без будь-яких вікових обмежень, а початок індивідуальної програми можливо в будь-який час.

Ціна за основний курс німецької мови варіюється в залежності від обраного Вами типу розміщення: гостьова сім'я, одномісна кімната, розміщення повний пансіон. Мінімальний термін перебування - 1 тиждень. А чим більше тижнів, тим дешевше і продуктивніше!

Щоб дізнатися більш детально про Програму занурення в Німеччині, звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, (093) 448 88 39, (093) 448 88 92 або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул . Госпітальна 12-Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію