ua
en ru
Приймайте участь у відеоконференції з представником IUBH (Німеччина)

Focus on your future! Приймайте участь в онлайн відеоконференції!

Посилання на конференцію: https://www.youtube.com/watch?v=QrMtYTfJN3k
Освітнє агентство StudySo офіційно працює з Міжнародним університетом прикладних наук (IUBH) у Німеччині.
Репутація: Університет IUBH пишається своїм званням кращого освітнього закладу Німеччини за високі досягнення в розвитку кар'єрних можливостей студентів. IUBH також був визнаний кращим приватним університетом Німеччини згідно з рейтингом Центру щодо розвитку вищої освіти (CHE Ranking). Завдяки сильній практичної орієнтації і широкої партнерської мережі університету IUBH 75% його випускників обіймають престижні робочі місця протягом 3 місяців після випуску, а багато з них навіть раніше. Ямарок «Дні кар'єри» (Career Days) допомагає студентам і випускникам IUBH з легкістю визначитися з професією і подальшої карьерoй.
IUBH пропонує навчання на рівнях бакалавра та магістра на програмах менеджменту в різних галузях економіки повністю англійською мовою, і відрізняється досить лояльними вимогами до Абітурієнтам. Для українських школярів є можливість вступити відразу на 1 семестр Університету, без навчання Studienkolleg.

Більш детально про мінімальні вимоги до володіння іноземними мовами і багато іншого Ви зможете дізнатися у представника Університету IUBH під час відео-конференції, яка пройде онлайн в мережі Інтернет 8 грудня о 16-00 за київським часом.

Не упускайте можливість поспілкуватися англійською мовою, з'ясувати для себе нагальні питання та дізнатися щось нове!
 

Участь у конференції - безкоштовна?
ПЕРЕЙТИ НА КОНФЕРЕНЦІЮ.

Використовуйте свій шанс дізнатися все про освіту в Німеччині!

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію