ua
en ru
Запрошуємо в міжнародну зимову школу в г.Оснабрюк (Німеччина)

Університет прикладних наук м Оснабрюк (Німеччина) пропонує курс вивчення німецької мови для всіх бажаючих. Програма розрахована на всіх, хто

- Має бажання вдосконалити свої мовні знання німецької, а також цікавиться соціальними, культурними та економічними питання совре6менной Німеччини;

- Бажає вдосконалити свої пізнання з частини бізнес і технічної термінології;

Єдиною вимогою до охочих отримати зарахування на програму є наявність базових знань німецької. Також в пропозиції завжди є одна група для учнів з нульовим рівнем німецької мови.

Всі заняття проводяться викладачами, які мають солідний досвід викладання німецької як іноземної і ставляться до своєї справи з любов'ю і повною відповідальністю. У своїй роботі викладачі використовують тільки сучасні і найбільш ефективні методи навчання в маленьких групах. На додаток до програми кожен учень отримує спец курси з технічного та бізнес німецької та задіяний у створенні проектної роботи.

Курс розпланований на 90 годин занять (5 уроків на день, 1 урок = 45 хвилин), в основному з 9:00 до 1:15 дня. Мовна програма включає 2 модуля: граматика і практика мови. Крім уроків організовуються дискусії з актуальних тем, що проводяться різними спікерами-практиками. Завдяки відвідуванню виробничих та сервісних компаній в м Оснабрюк і присутності на важливих робочих переговорах ви отримаєте розуміння практичних аспектів у сфері менеджменту і технологій. Крім того, програма вивчення німецької при університеті прикладних наук м Оснабрюк передбачає 3-х денну поїздку до м Берлін.

Програма курсу включає в себе різні заходи протягом дня, увечері і у вихідні дні, які дають можливість дізнатися ваших одногрупників і відмінно провести час вашого перебування в м Оснабрюк.

Вартість курсу складає 650 євро / 1 чоловік. Оплата покриває витрати на навчання та навчальні матеріали, екскурсії та лекції, організація дозвілля, 2-3-х денна поїздка до м Берлін (у тому числі поїздки, проживання, сніданок, вечеря, екскурсії по місту). У суму 650 євро входить 100 євро - реєстраційний внесок.

Оплачується окремо: проживання в апартаментах, харчування, транспорт.

Вартість проживання варіюється між 215,00 € (за двомісний номер), і до прибл. 296.00 € (за одномісний номер). У більшості випадків, вам доведеться представити депозит 50,00 €.

Костьольна харчування є можливість купувати обіди в студентській їдальні, вартість у такому разі складає близько 3,00- 3,50 €.

Приблизне розклад:

9 лютого: прибуття і поселення;

10 лютого - 27 лютого: загальна зустріч, отримання детальної інформації про хід програми, розподіл по групах, тест на визначення знання мови, початок занять

28 лютого: підсумкова атестація і нагорода сертифікатами

29 лютого - 2 березня: Екскурсія в Берлін

Корисно знати! Всі учасники Міжнародної зимової або літньої мовної школи забезпечуються пропуском, згідно з яким вони можуть придбати щотижневі автобусні квитки за зниженими цінами.

Не забудьте взяти з собою міжнародний студентський ID (ISIC), який може бути виданий вам вашим університетом на батьківщині. Багато музеїв, кінотеатри та театри пропонують пільгові тарифи для студентів.

Для уточнення більш детальної інформації за умовами зарахування та навчання за програмою звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію