ua
en ru
Відвідування традиційної австрійської школи!

Нові місця, нові люди, безцінний досвід і корисні знайомства ... Знаючи, як захоплююче може бути учневі в зарубіжній школі, якими насиченими і яскравими враженнями наповнюється кожен день навчання та комунікації іноземною мовою, освітнє агентство StudySo пропонує протягом навчального 2016/17 року відвідати школу "Theresianum" у Відні, Австрія. Терезіанум організовує навчальні програми для студентів з усього світу на 5 або 10 місяців, починаючи з вересня 2016 року. Програма нова і надзвичайно перспективна!

Ідея полягає в тому, щоб дозволити іноземним студентам (у віці 15-18 років) дізнатися більше про австрійську культуру. Учні знайомляться з австрійцями того ж віку, з австрійськими сім'ями; покращують свої знання німецької мови і живуть в традиційних умовах віденської школи-пансіону серед австрійців та інших міжнародних студентів протягом усього періоду перебування.

Умови програми:

  • проживання в 2-місних спальнях;
  • відвідування всіх уроків в гімназії (на рівні своїх знань і віку);
  • 4 уроки/тиждень "Німецька як іноземна мова" і фінальна здача OSD (австрійський сертифікат німецької мови як іноземної);
  • 1 раз на тиждень: культурна програма для всіх студентів
  • 1 індивідуальний урок на тиждень з особистим наставником;
  • 1 раз на місяць - поїздка в театр або оперу;
  • всі бажаючі можуть відвідувати танцювальний курс у віденській школі танців;
  • навесні учням пропонують лижні курси;
  • цілий екскурсійний день в одному з австрійських міст (Зальцбург, Грац, Інсбрук), або в Братиславі, або в Будапешті.

Плата за один семестр (з вересня по кінець січня, тобто за 5 місяців) становить € 7.250, - і це включає в себе всі програми, зазначені вище, за винятком катання на лижах і танцювальних курсів.

Зверніть увагу, що дедлайн подачі документів на програму - до травня 2016 року для участі в програмі 2016/17 навчального року. Усі міжнародні програми, незалежно від тривалості (5 або 10 місяців), починаються з вересня 2016 року.

Для отримання більш докладної інформації про зарахування до Бременського університету, звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, (093) 448 88 39, (093) 448 88 92 або отримайте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12-Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію