ua
en ru
Отримайте стипендію в університеті Гумбольдта, Берлін!

Гарна новина для тих, хто навчається в університеті Гумбольдта в Берліні або збирається навчатися: університет знову розпочинає видачу стипендій. Стипендія видається студентові після зарахування в університет протягом одного року і розмір складає 300 євро на місяць.

Претендувати на стипендію можуть тільки студенти очного відділення, що вивчають як бакалаврські, так і магістерські програми. Для отримання стипендії потрібно  навчатися на високі оцінки та бути задіяним в соціальному та громадському житті університету. Останнє означає, що студент повинен займатися різноманітними соціальними заходами, або бути учасником певних союзів, брати участь в політичному житті університету або в політичних організацій. Цією можливістю можуть скористатись також студенти не з країн ЄС.

Дана стипендія наполовину фінансується державою, а наполовину приватними спонсорами, спілками та фондами. Хоч стипендія не залежить від фінансового становища студента , але тим не менше, соціальні та сімейні обставини беруться до уваги. Якщо студент отримував стипендію рік, то він має повне право податися на стипендію знову, на кількість отримання стипендії обмежень немає.

Існує два види стипендій: особиста стипендія та стипендія для тематичного класу. Особиста стипендія видається особисто студенту. Стипендія тематичного класу це особлива стипендія університету Гумбольдта: 15 стипендіатів, що вивчають різні програми, об’єднуються в один клас під керівництвом науковців для вивчення міждисциплінарної спеціальності.

Податися на стипендію досить легко: онлайн-реєстрація, документи про оцінки під час навчання, дипломи та відзнаки, рекомендаційний лист та автобіографія. Не всі студенти можуть отримати стипендію, але будь-хто може спробувати і, можливо, успішно.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію