ua
en ru
Отримай освіту в Берліні!

Вільний університет м. Берлін було засновано у 1948 році. За числом студентів являється одним із найбільших в м. Берлін та є одним з 20 найбільших університетів в Німеччині. Число студентів на зимовий семестр 2015 року складає 35713 студентів, з них 15% - іноземні студенти. Обравши Вільний університет м. Берліну можна вивчати такі напрями як: біологія, хімія, фармацевтика, педагогічка та психологія, геологія та географія, історія та культурологія, математика та інформатика, філософія та гуманітарні науки, фізика, правознавство, економіка, ветеринарна медицина та медицина людини (спільно з Клінікою Шаріте та університетом ім. Гумбольда).

Вільний університет м. Берлін веде активну кооперацію та партнерство із  114 навчальними закладами по всім континентам. Особливо відзначається тісною співпрацею з навчальними закладами у США (32 університети-партнери).

Для можливості отримати зарахування на одну із програм університету необхідно подати документи про попередньо здобуту освіту до 15.01.2016 або 15.07.2016. На момент подачі документів необхідно надати підтвердження володіння німецькою мовою на рівні не нижче В2. Вартість навчання в університеті складає 303 євро/ 1 семестр. Початок навчання з 1.04.2016 та з 1.10.2016.

В результаті останніх реформ у сфері освіти в Вільному університеті Берліну запропоновано два основних напрями додаткових курсів для степені бакалавру: загальна професійна підготовка (ABV) та педагогічна навчальна підготовка (LBW). Професійна підготовка полягає в тому, що студентам для отримання практичного досвіду пропонуються на вибір різноманітні додаткові курси.

Студенти можуть вибирати серед курсів у сферах іноземних мов, інформаційних компетенцій, менеджменту, комунікацій та ін. Закінчивши навчання за додатковими курсами або паралельно навчаючись студент проходить практику на підприємстві, у компанії чи у школі. Це дає можливість додати до теоретичних занять справжній робочий досвід.

З 180 обов’язкових ECTS пунктів, які потрібні для диплому бакалавра, студент може скласти 150, а 30 віднести до професійної підготовки. Спочатку вивчаються курси з однієї або різних спеціальностей – за них можна отримати 5, 10 або 15 ECTS, за практику можна отримати 5, 10 або 15 ECTS (якщо це робота в Німеччині) та 20, 25 або 30 ECTS (якщо це робота за кордоном). Дана практика може тривати до півроку. Студент може знайти роботодавця або самостійно, або скористатись допомогою Проф Центру при університеті. Окрім того, кожен студент має можливість отримати розуміння як правильно формувати резюме та представити свій досвід та знання на співбесіді з метою отримання місця стажування, а в подальшому місця роботи.

Більш детальну інформацію по наповненню освітніх програм, необхідним вимогам для зарахування та по питанням оплати та ін., ви можете отримати у консультантів освітнього мистецтва StudySo особисто в офісі за адресою м. Київ, вул. Госпітальна 12Г, оф. 301, або за телефонами: +38 (093) 917-95-00; +38 (067) 994-00-93;  +38 (044) 289 19 29

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію