ua
en ru
Отримуй освіту в Бременському Університеті!

Бременський університет - науковий центр північно-німецького регіону і землі Бремен. Заснований в 1971 році, Бременський університет є одним з основних наукових центрів Північної Німеччини, відомий в області науки та інженерних дисциплін, а також гуманітарних і соціальних наук. Його головною місією є створення освітніх інститутів, основне призначення яких полягає у вирішенні наукових проблем. Він працює в тісній співпраці з такими науковими організаціями, як суспільство Макса Планка або інститут Фрауенхофен. На території університету працює технопарк, де проходять апробацію нові наукові і технологічні ідеї.

Штат співробітників університету складається з 2 570 професорів, викладачів і допоміжного персоналу. Університет Бремен є одним з одинадцяти найкращих університетів передового досвіду Німеччини.

Гості з різних країн світу часто відвідують Кампус університету Бремен, який добре відомий в студентському середовищі як космополітичне місце для навчання і досліджень.

На території Кампусу університету ви знайдете багату сучасну бібліотеку, нову їдальню, різноманітні культурні та спортивні програми для студентів. Бременський університет спочатку орієнтований на міжнародне співробітництво і навчання іноземних студентів. Планомірні партнерські відносини на основі довгострокових договорів розвиваються з більш ніж тридцятьма різними університетами світу, у тому числі в Австрії, Англії, США, Румунії, Казахстані, Росії, Білорусії, Італії, Китаї, Ізраїлі, Польщі, Голландії, Австралії, Грузії, Болівії, Франції, Єгипту, Індії та ін.

Університет Бремен пропонує навчання згідно з програмами 12 факультетів: Фізика / Електротехніка; Біологія / Хімія; Математика / Комп'ютерні науки; Виробництво / Інжиніринг; Науки про Землю; Право; Бізнес-дослідження та Економіка; Соціальні науки; Культурологія; Мови і літературознавство; Людина і наука про здоров'я; Педагогіка і освітні науки.

Вартість навчання в університеті складає - € 272,80 / 1 семестр

Дата подачі документів - до 15/01 та до 15/07

Мова навчання - німецька

Необхідний рівень німецької мови для початку навчання в університеті - С1

Для тих абітурієнтів, які відповідають всім вимогам за винятком потрібного рівня німецької мови, університет Бремен пропонує можливість запису на курси та отримання С1 в статусі студента.

Крім цього, університет Бремен також пропонує всім бажаючим можливість пройти мовну підготовку при університеті на час літніх канікул (можливі дати курсів 11.07-5.08.2016, або 08.08.-2.09.2016). Вартість курсів за 1 місяць з проживанням € 920, без проживання € 640. Програма також включає екскурсії, перегляд фільмів, спорт.

Для отримання більш детальної інформації про зарахування в Бременський університет, звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, (093) 448 88 39, (093) 448 88 92 або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул . Госпітальна 12-Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію