ua
en ru
Підготовка до здачі IELTS або ÖSD в Австрії!

STUDYSO пропонує Вам не витрачати даремно ні хвилини і вже зараз реєструватися на підготовчі курси в мовній школі Beckley.Institute! Саме тут Вам підкажуть, допоможуть і підготують до здачі таких міжнародних сертифікатів як IELTS, Cambridge English, DELE, CILS, ÖSD, BULATS ... і багатьох інших.

Beckley.Institute є всесвітньо визнаним лідером у галузі освіти, пропонуючи професійну підготовку та розвиток, а також курси більш ніж 100 мов. Beckley.Institute має понад 2000 клієнтів по всьому світу, і віддана команда професіоналів, працюючи по навчальним методиками і технологіями, сприяє їх успіху і примноженню. Школа відрізняється від інших мовних курсів гнучким таймингом і підбором спеціальних курсів відповідно до потреб учнів. Все навчання проходить під керівництвом висококваліфікованих і досвідчених інструкторів, із застосуванням практичних навичок.

Beckley.Institute є сертифікованим тренінг-центром, який отримав акредитацію EAQUALS з мовної підготовки, а також акредитацію City & Guilds - тобто був затверджений як навчальний центр для отримання бізнес-кваліфікації. Крім того, всі мовні курси відповідають стандартам Common European Framework of Reference (CEFR), встановлених Радою Європи. Навчаючись на мовних курсах Beckley.Institute Ви можете бути впевнені в результаті!

Школа пропонує курси різноманітних мов світу, іноді в поєднанні з кулінарними заняттями, екскурсійною програмою, бізнес-лекціями і з багатьма іншими додатковими опціями. Зараз, на найближчий місяць, школа пропонує вигідні знижки і умови, серед яких мінімум 15 годин підготовки до тесту на тиждень. Для тих, у кого є шенген-віза, STUDYSO може організувати курси з підготовки до здачі IELTS або ÖSD у Відні вже з 16 листопада! І всього за 300 євро. 

І ще один дуже важливий момент ... Для тих, хто планує свою майбутню освіту за кордоном і прагне до цього вже зараз, STUDYSO пропонує «подарунковий пакет»: до ПОВНОГО ПАКЕТУ послуг нашого агентства з середньої або вищої освіти в Австрії, Німеччині або Швейцарії - послуги по всіх етапах організації і супроводу на мовні курси будуть безкоштовні. Таку пропозицію маємо лише до 15 листопада 2015 року. Так що вирішуй!

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію