ua
en ru
Подай заявку на навчання в Баден-Вюртемберг. Навчайся та практикуй одночасно!

Баден-Вюртемберг державний університет (Дуальна вища школа Баден-Вюртемберг / DHBW) є першим вищим навчальним закладом у Німеччині, яке поєднує в собі навчання на робочому місці разом паралельно з академічним навчанням, що сприяє тісній інтеграції теорії та практики. Близько 34000 студентів, більше 9000 компаній-партнерів і більше 145 000 випускників, DHBW вважається одним з найбільших вищих навчальних закладів в німецькій федеральній землі Баден-Вюртемберг.

Головний офіс університету знаходиться в Штутгарті. Університетська організаційна структура DHBW є унікальною в Німеччині, заснована за прикладом американської системи державного університету та включає в себе як центральну штаб-квартиру (DHBW), так і локальний рівень. В рамках 9 корпусів і 3 кампусів університет пропонує широкий перелік бакалаврських програм в області бізнесу, техніки та соціальної роботи. Всі програми акредитовані на національному та міжнародному уровнеявляются інтенсивними програмами навчання і включають 210 ECTS кредитів. Крім того, DHBW пропонує післядипломні освітні програми з інтегрірованнимобученіем в процесі роботи.

Школа пропонує більш ніж 20 бакалаврських напрямків з близько 100 спеціалізацій у сферах економіки, техніки та соціальній сфері, і близько 10 магістерських напрямків.

Зарахування доступно всім без винятку, хто виконує вимоги, необхідні для початку навчання. Отримання місця студента залежить від рішення школи і роботодавця. Школа надає абітурієнтам список партнерів, а це близько 9000 підприємств, які вже мають довгостроковий досвід роботи зі школою, але майбутні студенти також можуть самостійно шукати роботодавця.

Для можливості зарахування до університету необхідно надати документи:

- Заповнена заявка;

- Резюме;

- Шкільний атестат і додаток;

- Диплом з додатком про попередню освіту;

- Відповідне доказ володіння німецькою мовою - рівень С1;

Початок навчання - з 1 го жовтня.

Адміністративний внесок становить 80 євро.

Для уточнення більш детальної інформації за умовами зарахування та навчання за програмою звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію