ua
en ru
Вивчення німецької для лікарів у Sprachenatelier Berlin.

У Берліні знаходиться мовна школа Sprachenatelier Berlin. І це не просто школа, а щось набагато більше. Заняття проводять професіонали і великі ентузіасти своєї професії! До більш, ніж сорока різних мовних курсів школа проводить фестивалі, вечори кіно і читання, концерти, виставки, семінари та політичні дискусії. Практикувати свою німецьку мову в широкому колі людей, підхоплюючи досвід і знання з абсолютно різних сфер діяльності і різних світоглядів - дивовижні емоції!

Крім мовних інтенсивних занять, індивідуальних уроків та курсів по підготовці до здачі іспиту на міжнародні сертифікати, Sprachenatelier пропонує спеціальні курси для певних груп учнів і працюючих. Один з таких курсів - це німецька мова для лікарів рівня В1 / В2. У пропонованому курсі лікарі, а також молодший та середній медперсонал буде навчений впевненому володінню німецькою мовою у службовій діяльності. 

Німецька для лікарів - курс, що зосереджений на спілкуванні з пацієнтами, лікарями, а також колегами. У службовій діяльності медиків існують специфічна термінологія і свій "жаргон". Завдяки ситуаційним імітаціям, слухачі такого курсу будуть підготовлені до діалогів, дослідженнь, а також до підготовки звітності у ​​своїй професійній сфері. Загальна граматика німецької мови обов'язково проходитися повторно, закріплюється словниковий запас. Викладачі також працюють на здобуття впевненості у своїх силах кожним учнем.

Зміст курсу:

- німецька система охорони здоров'я (лікарні, приватні лікарські кабінети, установи по догляду за хворими)

- лікарська лексика і термінологія (анатомія, фізіологія, патологія)

- анамнез і лікування

- складання звіту по догляду за хворими

Стань впевненим і висококласним фахівцем у сфері медицини і медичних установ в Німеччині!

За більш детальною інформацією звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12 Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію