ua
en ru
Неймовірна осінь в Австрії. Мовна школа Меридіан.

Відпочинок в Австрії восени подарує можливість побачити чудову природу цієї країни: гори і озера, чудові ландшафти, замки, монастирі, палаци і безліч історичних будівель. В Австрії в жовтні можна скуштувати різноманітні кухні всіх країн світу, місцеве населення дуже доброзичливо ставиться до приїжджих туристам, і всіляко готове допомогти їм.
Для поїздок по цій країні рекомендуємо для візиту городки Штейр і Вейльс, які заворожують своїми видами. Можна також відвідати найбільшу систему крижаних печер у світі - Айсрізенвельт, загальною протяжністю близько 45 кілометрів. Звичайно, не варто випускати з уваги і величну Відень - столицю Австрії, одне з найкрасивіших міст Європи. Це найбільше місто країни, а так само її економічний і культурний центр. Велика кількість мовних шкіл готові прийняти у свої класи іноземців, щоб останні підтягли і поліпшили свій німецьку мову.

Мовна школа МЕРИДІАН за дуже лояльними цінами пропонує можливість інтенсивних курсів восени з наступною здачею мовного тесту ÖSD - робимо собі подарунок до 2016 року! Плюс школа влаштовує оглядові екскурсії по Відні з викладачами німецької мови, а у вільний час варто відвідати такі пам'ятки, як Штефансплатц і Собор Святого Стефана, знамениті віденські кафе і ресторанчики, які є такими ж атрибутами міста як "кривий дім" Хундертвассер-хауз або Штефансдом .

Для уточнення більш детальної інформації за умовами зарахування та навчання за програмою звертайтеся за консультацією по телефону (044) 289 19 29, або отримаєте інформацію особисто в офісі StudySo за адресою: м Київ, вул. Госпітальна 12Г, оф.301.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію