ua
en ru
Міжнародний літній курс німецької мови, літератури і культурології

В черговий раз в цьому році Рейнський Університет імені Фрідріха-Вільгельма (Боннський Університет) запрошує всіх бажаючих з усього світу відвідати його традиційні літні курси.

Протягом серпня 2016 року Боннський Університет проводить ці традиційні чотиритижневі літні курси. Заняття будуть проходити вранці, а у другій половині дня - різноманітні екскурсії.

Цільова група

Кандидати від 18 років і старше, що мають допуск до вищої освіти.

Мета курсу

Учасники мають можливість вивчати німецьку мову з нуля або вдосконалити вже наявні знання. Як учасник, Ви отримаєте шанс відвідати один з найстаріших і найбільших університетів Німеччини. Університет Бонна в народі називають «університетом принців», оскільки сюди відправляли вчитися дітей з королівських сімей і знаті зі всього світу. Він заснований в 1818 році прусським королем Фрідріхом-Вільгельмом III і носить його ім'я. За свою двохсотлітню історію вуз став одним з найбільш значущих і престижних науково-дослідних університетів Європи. З його стін вийшло 7 Нобелівських лауреатів в різних наукових областях, останні два призери – Вольфганг Пауль (Нобелівська премія по фізиці, 1989) і Райнхард Зельтен (Нобелівська премія з економіки, 1994).

Літній курс дасть учасникам комплексне і практичне розуміння німецької культури і традицій, а також посприяє зміцненню міжнародних дружніх відносин.

Вартість

730 євро: 60 уроків німецької мови, практикуми, екскурсії в місто Кельн, Аахен, замок Ельц, дегустація вин і т. д., різноманітні заходи, наприклад boatparty на Рейні і т. д..

Також при необхідності пропонується проживання в студентському гуртожитку. Фактична ціна варіюється в залежності від загальних та окремих номерів, вільних на той момент.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію