ua
en ru
Літня школа в Технічному університеті Мюнхена

Літня школа в університеті Мюнхена розрахована на студентів-бакалаврів з хорошим знанням німецької або англійської мови, що бажають продовжити своє навчання в технічному університеті на магістратурі або просто здобути нові знання. Тривають дані курси три тижні.

На даний момент є такі курси (розклад в наступному році може змінитися):

Information Technology - Innovations for the Future – на курсах студенти познайомляться з дослідженнями університету Мюнхена у сфері інформаційних технологій. Розраховані курси на студентів-програмістів та інженерів з нахилом до IТ-питань. Крім цього студенти будуть відвідувати курси німецької мови.

Finding Nano - Nanoscience, Research and Industry in Germany – курси присвячені нанотехнологіям. Розраховані на студентів, що вивчають природничі та інженерні науки, та які вивчали введення до квантової фізики. Будуть проводитися курси німецької мови.

Engineering and Management across Cultures – на курсах розглядаються нові проблеми і питання в геодезії та ресурсному менеджменті. Розраховані на студентів-геодезистів та інженерів-екологів. Будуть проводитися курси німецької мови.

Всі курси, крім основної, мають додаткову культурну програму – відвідування музеїв, екскурсія по місту та визначним місцям і т.п.

Для того, щоб попасти в цю літню школу, крім мотиваційного листа та автобіографії, потрібна обов’язково рекомендація від викладача з університету, де навчається студент та список вивчених предметів.

Реєстрація на курси відкрита!

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію