ua
en ru
Літня практика у Відні. Готуємося заздалегідь!

Мистецтво і дизайн відіграють важливу роль у урбанізації сучасних міст. Цей курс буде присвячений різним дисциплінам, пов'язаним з мистецтвом у різних містах, проектуванням міст, роллю паблік-арту і багатьом іншим. Буде детально вивчена тема ролі пам'яток в громадському просторі. В рамках курсу Ви побуваєте в різних містах, таких як Окленд, Пекін і Лас-Вегас, Берлін, Грац і Белград.

В якості центрального аспекту вивчення дисципліни студентам дається можливість виробити власну думку щодо ролі мистецтва в сучасних містах. Курс буде поєднувати лекції, екскурсії, слайд-шоу і дискусії.

Вам буде доручено розробити і представити міні-проект перетворення  Відня. Для кожного учня, вибір теми, місця і засобів масової інформації є безстроковим. Для цього проекту заохочується широкий спектр медійних технологій, у тому числі малюнків, живопису, скульптури, фотографії або тексту.

Ви також обговорюватимете роботи Христо & Жанн Клода, Річарда Серра, Майї Лін, Дані Караван, Віто Аккончі, Гордона Матта-Кларка, РобертаСмітсона, ЕрвінаВурма, Дена Грехема, Дональда Джадда, Ден Флавіна, Рейчел Уайтред, Клаес Ольденбург, Джонатана Боровські, Едуардо Чиллада, Петера Коглера та інших.

Цільова група

Студенти та фахівці з досвідом роботи в сфері архітектури, міського дизайну, мистецтва і дизайну

Учасники отримають сертифікат участі по закінченні літньої школи та всі необхідні документи для підтвердження курсу.

Вартість курсу – 800 євро

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію