ua
en ru
Курси німецької мови у Відні зі святковою знижкою!

Відень є прекрасним містом, для того щоб відвідувати курси німецької мови під час пасхальних канікул. Данна пропозиція дає можливість студентам присвятити час не тільки навчанню, але й побачити як святкують Пасху в Австрії.
Школа Актілінгва розташована в центрі міста, від неї легко дістатися площі святого Стефана, та інших привабливих для туристів місць: Ратуші, Віденської Опери і т.п. Сама школа добре обладнана, там є власний кафетерій, бібліотека та медіатека, студенти можуть користуватись безкоштовним інтернетом. 
Помешкання студенти можуть знайти самі, або скористатись послугами школи. Актілінгва пропонує резиденцію, яка знаходиться в 10 хвилинах їзди на метро від школи. В резиденції є як кімнати на декількох людей, так і окремі апартаменти. 
Окрім можливості вивчення німецької мови Актілінгва пропонує додатково різноманітні екскурсії та заходи. Студенти можуть вибирати з поміж: екскурсії до Шьонбрунну та до пасхального базару, святкового обіду та розмальовування писанок, участі у поході зі смолоскипами по місту, проби молодого вина, курсу навчання вальсу. Крім того, на вихідних будуть організовуватись екскурсії до Зальцбургу, Вахау, Нойзідлерзее, оплата для студентів курсів – по собівартості.
Початок курсів: 29.02., 07.03., 14.03., 21.03., 29.03.2016. 
Ті, хто замовляють курси не коротші ніж два тижні отримують знижку в 10%! Знижка діє на курси як на 25 уроків на тиждень, так і на 35 уроків на тиждень. 

 

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію