ua
en ru
Кар’єрні можливості випускника Технічного університету Мюнхена 2015

За оцінкою міжнародних компаній випускники Технічного університету Мюнхена вважаються одними з найкращих фахівців та мають більші шанси на успішну кар’єру. Підтвердженням даного факту є нове видання рейтингу «Global Employability University Rankings», для якого було проведено опитування приблизно 4.3600 директорів фірм та начальників кадрових відділів у 20 країнах. Технічний університет розташовано на 11 місці і згідно цієї оцінки є одним з кращих у Європі, після Кембріджа та Оксфорду.

Опитування проводиться французькою консалтинговою компанією Emerging та німецьким підприємством дослідження ринку Trendence.

Таке опитування показує хороші результати Технічного університету вже не вперше – в 2014 він теж займав 11 місце. Випускники університету оцінюються вище, ніж випускники таких вищих навчальних закладів, як Королівського Коледжу Лондона (15 місце), Університету Каліфорнії, Берклі (19 місце) або Цюріхського університету (37 місце).  До таких результатів не наблизився жоден інший університет в Німеччині, наприклад,  університет Гейдельберга (40 місце), університет Людвіга-Максиміліана в Мюнхені (41 місце), університет Гете в Франкфурті (47) залишились далеко позаду.

При схожому опитуванні тільки німецьких підприємців випускники Технічного університету були точно так високо оцінені: у галузі електротехніки, інформатики та економічної інформатики їм було надано перше місце. В рейтингу агентства Рейтерс Технічний університет Мюнхена посів місце найбільш інноваційного університету Німеччини.

Технічний університет Мюнхена налічує 38 500 студентів та пропонує програми бакалавру, магістратури, PhD за наступними напрямами: архітектура, машинобудування, хімія, фізика, інформатика, електротехніка та біологія. Певні магістерські програми пропонуються англійською мовою.

Початок навчання з 1.10.2016 або з 1.04.2016

Дедлайн подачі документів до 1.01.2016, до 1.07.2016

Для навчання необхідно надати сертифікат, що підтверджує знання німецької на рівні С1, або англійської на рівні IELTS 6,5 (академический).

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію