ua
en ru
Вивчайте міжнародний бізнес у Німеччині на англійській мові

Новий Європейський Коледж, м Мюнхен, Німеччина

Програми даного навчального закладу орієнтовані на вивчення пріоритетних глобальних аспектів бізнес теорії і практики, націлені на навчання лідерів бізнес сфери завтрішнього дня. Новий Європейський Коледж сприяє отриманню знань з вуст висококласних викладачів-практиків. Звичайний формат навчання в Коледжі - це індивідуальні заняття, або класи в маленьких групах. Протягом навчання студентам регулярно пропонується можливість корпоративного відвідування підприємств, що дозволяє їм максимально наблизитися до реальної практики, реальних ситуацій, ознайомитися зі структурою та перспективами розвитку.

Чому саме Бізнес програми Нового Європейського Коледжу?

Бізнес освіта являє собою теорію і практику в балансі. Весь курс навчання включає отримання академічних кредитів та практичного досвіду відповідно до досліджуваного курсу.

По закінченню Нового Європейського Коледжу завдяки добре розвиненій бізнес мережі навчального закладу перед кожним студентом відкриваються реальні перспективи працевлаштування.

Новий Європейський Коледж пропонує наступні програми:

- Фоундейшн (підготовчий бізнес курс), 1-2 семестру

- Програма бакалавра «Міжнародний менеджмент», 6 семестрів

- Програма магістра «Міжнародний менеджмент», 4 семестри

- Післядипломна програма MBA, 3 семестру

Для зарахування на будь-яку з програм необхідно надати сертифікат, що підтверджує рівень знань англійської не нижче IELTS 6.0 / TOEFL 80.

Подача документів протягом всього року.

Початок навчання три рази на рік - весна 2015, літо 2015, осінь 2015.

У випадку, якщо студент Non-EU громадянства, візу необхідно подавати за 3 місяці до запланованої дати початку навчання.

Крім регулярних внесків за навчання, студенту слід планувати приблизно 900 євро / 1 місяць для того, щоб покрити витрати на проживання, у тому числі оплату оренди апартаментів і придбання навчальних матеріалів.

Більш детальну інформацію по наповненню програм, необхідним вимогам для зарахування та питань оплати, ви можете отримати у консультантів освітнього агентства StudySo особисто в офісі за адресою м.Київ, вул. Госпітальна 12 Г, оф.301, або за телефонами: +38 (093) 917-95-00; +38 (067) 994-00-93; +38 (044) 289 19 29.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію