ua
en ru
Вивчай німецьку в євроазійському інституті (Берлін, Німеччина)

Інститут Євразія - це сучасний навчальний заклад з новим підходом до освітнього процесу. Основная ідея університету - "Тільки справжнє розуміння поєднує людей". Дружня атмосфера, а також індивідуальний підхід до кожного студента - ось що може запропонувати Євразія, крім професійного навчання мові. Євроазійський інститут розташований в Берліні.

Початок занять:
• Для продовжують і мають основи німецької мови - кожен понеділок.
• Для початківців: 09 січня, 06 лютого, 05 березня, 05 квiтня, +07 травня, 06 червня, 05 липня, 06 серпня, 06 вересня, 04 жовтня, 05 листопада, 06 грудня.

Вартість занять: від 1185 € на місяць (курс, проживання, навчальні матеріали, реєстраційний збір).

Заняття стандартні - 20 годин на тиждень. Можливий інтенсивний курс – 30 годин на тиждень. Окрім того, є можливість замовити індивідуальні заняття.

Інститут спеціалізується на курсах німецької мови, які направлені на підготовку студентів до подальшого навчання в університетах Німеччинин. Інтенсивні курси допомагають студентам з усіх країн світу, успішно скласти іспит з німецької мови, необхідний для зарахування у вуз – екзамен в Штудіенколег, TestDaF іи DSH. Підготовчий курс University Pathway (рівень німецької А1-С1) зазвичай бронюється пакетом, але тепер є можливість бронювати курси по необхідним рівням. З інститутом EURASIA можливо усе.

Розклад курсів розпланований так, щоб в найкоротший час підготувати до навчання в університеті. Студенти інституту отримують також користь від партнерських зв’язків з багаточисленними навчальними закладами на території Німеччини. Паралельно з курсами можна отримати цікаві знання та досвід у відвідуванні визначних місць Німеччині.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію