ua
en ru
Інститут кулінарного мистецтва в Швейцарії

Данний вищий навчальний заклад готує кваліфікованих майстрів у сфері кулінарного мистецтва, а саме, у сфері приготування кондитерської випічки і шоколадних виробів.

Невеликі практичні заняття в малих класах гарантують особисту увагу до Вас інструкторів-кухарів міжнародного класу, і дають можливість відразу ж застосувати на практиці те, чому Вас тільки що навчили в демонстраційній кухні. У своїх класах, ресторанах та навчальних кухнях Інститут кулінарних мистецтв пропонує новітнє устаткування і сучасні технології.

Під час навчання в Інституті кулінарних мистецтв у вас буде можливість поєднувати практичні навички роботи на кухні з навчанням сучасному менеджменту, що в перспективі дозволить Вам успішно управляти персоналом ресторану або кухні. Отримання практичного досвіду передбачає оплачувані стажування, які можна пройти в кращих ресторанах, і в чотири- і п'ятизіркових готелях Швейцарії.

Кампуси інституту кулінарного мистецтва розташовані в центрі Люцерна і Ле-Бувре, в самому серці Європи, в оточенні кулінарних традицій Італії та Франції. Програма сприяє розвитку Ваше розуміння європейської кулінарної філософії, мистецтва, традицій і надасть бачення в контексті сучасних тенденцій.

Інститут кулінарного мистецтва (Culinary Arts Academy Switzerland) пройшов процедуру оцінки якості освіти і виробництва та був акредитований міжнародно визнаних сертифікують органами у Швейцарії та за кордоном. Партнерство з готелем Ritz Paris підтверджує якість навчання, пропонованого Інститутом кулінарного мистецтва. Це ексклюзивне співробітництво підвищує рівень навчання студентів, знайомлячи їх з напрацюваннями та досвідом у міжнародній сфері.

Ступінь бакалавра гуманітарних наук (з відзнакою) за спеціальністю «Кулінарне мистецтво» присвоюється Університетом Дербі (Великобританія).

Програми бакалаврату і післявузівської освіти визнаються в кантоні Вале, Швейцарія.

Початок навчання можливо 4 рази на рік: 11 cічня / 4 апреля / 4 Липня / 3 жовтня

Для зарахування вам необхідно надати такі документи:

Шкільний атестат і додаток
Підтвердження знання англійської мови, IELTS 5.0
CV
Мотиваційний лист
Опис досвіду роботи (за наявності)
Рекомендований вік від 18 років

 

Крім того, ви можете подати документи на програми для проходження підготовчого курсу фаундейшн, отримання ступеня магістра, або для навчання за програмою післядипломної освіти.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію