Безкоштовна підготовка до IELTS
ua
en ru
Безкоштовна підготовка до IELTS

Визначилися і прицілилися на потрібний бал, зіставили бажане з поточним рівнем англійської, залишилася справа за стратегією підготовки до іспиту.

Якщо ваш загальний рівень мови на позначці В2-С1, а вам потрібен 7.5 Overall, ви - щасливчик, тепер лише з форматом завдань познайомитися ближче.

Пропоную список найбільш рекомендованих викладачами та тренерами IELTS ресурсів і додатків. Краща новина - вони безкоштовні, а більшість компактно розмістяться в смартфоні.

Стратегія підготовки до IELTS. Коротко і по суті про етапи підготовки та стратегію продуктивності вам розповість офіційний ресурс IELTS essentials. Починайте саме з нього. Вся картина тесту стане об'ємною і панорамної.

До речі, в Студії, всі тренери IELTS воліють наступним етапом відразу за визначенням рівня мови позначити і проговорити стратегію підготовки.

IELTS Test Pro 2019. На мій смак, це додаток №1 в підготовці до тесту. Відмінний функціонал і мовний матеріал. Також моніторить результативність вашої підготовки з докладним аналізом і статистикою по кожному пункту іспиту.

IELTS Skills. Фокус на всі 4 розділу іспиту. Є можливість тренувати кожен розділ (скіл) окремо. Додаток дає якісну практику всіх розділів тесту з тренуваннями, інтерактивними завданнями і практикою всіх типів завдань для успішної здачі IELTS.

IELTS Prep App. Ця програма дає у вільному доступі якісну імітацію іспиту з реальним каунтдауном. З вагомих плюсів - якісно демонструє критерії оцінювання і відчутно додає впевненості в своїх силах.

IELTS Word Power. Потужний насос словникового запасу, програма пропонується Британською Радою. Понад 100 питань перевірять твою "силу слова". Зверніть увагу, якщо відчуваєте, що словниковий запас вимагає якісних змін.

IELTS Listening-3 levels. Спеціально розроблений для відшліфовування навичок сприйняття на слух. Однозначно зручний додаток, працює також офлайн. Має 3 рівня складності, по 34 уроку кожен. Маса корисних слів і виразів, різноманітні формати аудіювання. Цікаво.

BBC Learning English. Ресурс, що є "золотим запасом" всілякого практичного матеріалу для Listening and Reading, лексичного матеріалу, джерело ідей для есе.

Learn English Podcasts. Ще один продукт Британської Ради. Без такого ресурсу Listening skills було б складно відшліфувати. Беріть і слухайте. Широкий спектр тем, тембрів, акцентів і на різних швидкостях.

IELTS Writing 2020. Для більшості Writing є найскладнішою частиною. Складність в таймінг, чіткості плану та начерку ідей. З усім цим додаток справляється на ура. Цей помічник повністю безкоштовний і працює поза мережею.

Flo Joe. До цього ресурсу люблять звертатися викладачі. Багато практики. А практика, як відомо, витягне ваш бал на бажаний і навіть вище.

Матеріал підготовлений Оленою Купріянової,

Директором з навчальної частини в Студії Red Arrow, викладачем міжнародних іспитів.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію