ua
en ru
Де можна вивчати бізнес науки англійською мовою в Швейцарії?

1. Бізнес Школа Цюріх (UIBS) 

Навчальний заклад пропонує наступні програми бакалавра: бізнес адміністрування, дизайн менеджмент, фешн менеджмент, готельний менеджмент, спортивні науки, технічний менеджмент, туристичний менеджмент. Всі програми передбачають ключові обов'язкові курси та спеціалізацію на вибір.

Основні вимоги для навчання по одному з напрямків програм бакалавра:
шкільна освіта - мінімум 11 років + підготовча програма 6 курсів обов'язкових (30 ECTS) + 6 курсів за вибором (30 ECTS) АБО 12 років шкільної освіти + сертифікат IELTS мінімум 6.0

Необхідні документи: формуляр заявка, підтвердження про оплату 400 CHF реєстраційного внеску (НЕ поворотний), резюме, копія закордонного паспорта, копії дипломів / сертифікатів, мотиваційний лист, фото. Приймальна комісія в праві вимагати додаткові документи, такі як завірені копії наданих документів, рекомендаційні листи, довідка про несудимість та ін.

Початок програм можливо з жовтня, січня, квітня, серпня.
Подача документів круглий рік, визначених дедлайн для подачі документів немає.
Вартість програми бакалавра (180 ECTS) - 72 000, 00 CHF

Для абітурієнтів 17 років і старше, у кого шкільну освіту менше 12 років, університет пропонує підготовчу програму (60 ECTS), яка дає необхідну кваліфікацію для допуску на програми бакалавра.

Підготовча програма може тривати 1 рік і включати 3 семестру (по 20 ECTS кожен), або 4 семестри (по 15 ECTS кожен). Заняття проходять з пт. по пт. (8.30-18.30). Є можливість також взяти додаткові курси оналайн.

Основні вимоги для навчання на підготовчій програмі: шкільна освіта мінімум 11 років + сертифікат англійської мінімум IELTS 5.0

Вартість навчання на підготовчій програмі 24 000, 00 CHF

Рівень акредитації: http://www.zurich.uibs.org/about_uibs_accreditation.html

 

2. Швейцарська Бізнес Школа


Навчальний заклад пропонує програми бакалавра з бізнес адміністрування. Програма бакалавра з бізнес адміністрування передбачає вивчення обов'язкових предметів, а також предмети за спеціалізацією на вибір. Програма включає вивчення наступних напрямків: бухгалтерська справа, фінанси, англійська та комерційна кореспонденція, міжнародні фінанси, стратегічний маркетинг.

Необхідні документи: формуляр заявка, шкільний атестат (еквівалент швейцарського), успішно складений вступний іспит, сертифікат англійської IELTS мінімум 6,5, успішно пройдена особисту співбесіду (в скайпі або по телефону), мотиваційний лист, підтвердження про оплату реєстраційного внеску 150 CHF), фото.

Дедлайн подачі документів до 30 червня.

Один академічний рік включає 2 семестру, або 4 чверті. Навчання з вересня по січень - зимовий семестр, і з лютого по червень - літній семестр. Витрати на проживання в Цюріх - близько 2 000, 00 CHF на 1 міс. Студентська віза дає дозвіл на роботу офіційно 20 годин в 1 тиждень. Однак, дуже часто для працевлаштування необхідно володіння німецькою, італійською або французькою.

Університет також надає курси з вивчення німецької мови.

Вартість навчання за програмою в середньому 20 000, 00 CHF за 1 рік (60 ECTS). Після отримання позитивної відповіді студен оплачує 3 000, 00 CHF, вартість навчання 1й і 2й семестри - 8 500, 00 CHF за семестр, 3й-6й семестри оплата становить 10 000, 00 CHF за 1 семестр.

Рівень акредитації: https://www.sbs.edu/about/accreditation

Рейтинги: https://www.sbs.edu/about/rankings

 

3. Міжнародний університет Женеви


Навчальний заклад пропонує програму бакалавра з міжнародного менеджменту. Програма відповідає вимогам студентів, які орієнтовані на пошук глобальних перспектив. Студенти отримають навички управляти і приймати рішення в мульти-культурному оточенні в рамках прибуткових і неприбуткових організацій. Програма включає теорії і моделі менеджменту, принципи маркетингу, методи управління людськими ресурсами та організаційної поведінки, навички лідерства, техніки міжнародного бізнесу.

Тривалість програми 3 роки (180 ECTS).

Початок навчання можливо з вересня, січня, квітня.

Необхідні документи: мотиваційний лист, шкільний атестат з додатком, транскрипт з оцінками за останні 3 роки шкільного навчання, 2 фото, резюме, закордонний паспорт, рекомендаційний лист, сертифікат англійської IELS мінімум 6.0, підтвердження про оплату реєстраційного внеску 150 CHF.

Для отримання позитивної відповіді щодо зарахування важливо:
- попереднє академічну освіту;
- демонстрація інтелектуальних здібностей і потенціалу інтелектуального зростання;
- досягнення в рамках позашкільних активностей;
- академічні або бізнес досягнення;
- суспільна діяльність;

Студенти, які не можуть надати сертифікат з подачею документів, зобов'язані відвідувати курси англійської при університеті.

Вартість навчання 34 500, 00 CHF за 1 рік (навчальні матеріали включені), або 11 500, 00 CHF за 1 триместр.

Рейтинг: https://www.iun.ch/en-en/about-iug/why-iug/ranking

 

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ

Ми запропонуємо вам пораду, оцінимо ваші шанси, в вашому конкретному випадку на вступ до Швейцарського ВНЗ і підберемо оптимальне рішення - БЕЗКОШТОВНО.

Чекаємо ваших дзвінків!
 +38 (093) 917-95-00

 

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію