ua
en ru
Американська школа в Швейцарії (TASIS)

Американська школа в Швейцарії (TASIS) належить до сімейства міжнародних шкіл. Відповідно до бачення свого засновника, М. Кріст Флемінга, TASIS об'єднує в собі спадщини західної цивілізації та світової культури: творіння, досягнення, традиції та ідеали з минулого, які орієнтовані на ціль в сьогоденні і надії на майбутнє. Вірячи в цінності кожного індивідуума і важливість довгострокових взаємин, TASIS прагне втілити і прищепити цінності особистої відповідальності, ввічливість, співчуття, справедливість і правду.

Школа TASIS включає 24 будівлі та розташована на території близько (30 га). Інфраструктура школи увазі комфорт і відповідність високим стандартам. На території школи рас покладені спортивні майданчики і споруди, тенісні корти, критий басейн, танцювальні студії, комп'ютерні зали, навчальні та спальні корпуси, власний театр. Крім того, кожен учень школи може скористатися прекрасно оснащеними науковими лабораторіями - фізичної, хімічної, біологічної, бібліотеками, комп'ютерними класами, фотолабораторією. Будівля головного корпусу розміщено в особняку XVII століття Вілла де Нобілі, господарем якого був маркіз де Нобілі, італійський посол у Швейцарії.

Школа TASIS відрізняється своєю різноманітністю і своєю єдністю: тут навчаються студенти, що представляють більш ніж 50 національностей, і працюють видатні вчителі.

На сьогоднішній день академічні програми дозволяють студентам отримати диплом американської вищої школи та диплом міжнародного бакалаврату (IB diploma), які забезпечують доступ до коледжам і університетам в США і по всьому світу. Американська школа TASIS є акредитованою і Європейською Радою міжнародних шкіл, та Асоціацією шкіл і коледжів в Новій Англії, в школі навчається більше 700 студентів.

TASIS пропонує програми для кваліфікованих студентів віком 4-18 років, у тому числі італійське відділення для 1-9 класів, курси англійської як додаткової мови (EAL), програма для старших класів на рівні університету (Advanced Placement) і програма міжнародного бакалаврату (IB ). Після закінчення школи студенти отримують диплом американської школи або диплом Міжнародного бакалаврату.

Школи пансіонати в TASIS сьогодні дуже відрізняються від тих, що були раніше, і є антиподом стереотипних голлівудських образів, таких як, притулок для привілейованих дітей, або притулків для важких підлітків. Сучасні дослідження показують, що сучасні школи-пансіонати допомагають студентам, що навчаються і проживають в академічних спільнотах, отримати досвід самостійності та відповідальності, традиційних цінностей, що згодом допомагає їм досягти успіху швидше, ніж випускникам громадських шкіл.

Так само Американська школа TASIS включає в себе літні програми. Літні програми проходять у двох містах: Лугано і Шато-д'Е (Château-d'Oex).

Більш детальну інформацію за доступними програмами, необхідним вимогам для зарахування та питань оплати, ви можете отримати у консультантів освітнього агентства StudySo особисто в офісі за адресою м.Київ, вул. Госпітальна 12 Г, оф.301, або за телефонами: +38 (093) 917-95-00; +38 (067) 994-00-93; +38 (044) 289 19 29.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію