ua
en ru
Адміністративний менеджмент – MBA програма в технічному університеті Відня.

З 22 вересня 2016 року починається викладання MBA програми адміністративний менеджмент на англійській мові. Програма буде викладатись повністю на англійській мові, бо останнім часом вона все більше орієнтується не тільки на внутрішній, а й на міжнародний ринок. Цей напрямок також дуже популярний у міжнародних абітурієнтів, тому викладання на англійській мові збільшить їх шанси попасти на навчання. Програма акредитована FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation) та має сертифікат CEPI.
Триває MBA програма 4 семестри. Для того, що вступити на дану програму потрібно мати диплом бакалавра або магістра по схожій спеціальності, а також приблизно два роки професійного досвіду.
Випускники матимуть професійні знання, які дадуть їм можливість правильно налаштувати роботу, як малих компаній, так і великих підприємств. Програма комбінує загальний менеджмент з більш спеціалізованими предметами: менеджментам нерухомості, корпоративною етикою, управління ризиками і т.п. Випускники після закінчення програми мають шанс зробити професійну кар’єру не тільки в Австрії, але й за кордоном.
Програма викладається в Технічному університеті, викладачами є працівники університету, а також експерти з Європи, США, Азії. Великий акцент робиться на втілення теорії в практику, оскільки дана програма орієнтована на студентів, що паралельно з навчанням працюють. 

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію