ua
en ru
16 березня 2017 р. об 11:00 відбудеться відкриття П’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном

16 березня 2017 р. об 11:00 відбудеться урочисте відкриття П’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» та Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».

Цьогоріч у роботі виставки візьмуть участь 785 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю.

Зокрема,
98 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;
16 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;
545 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою;
110 – професійно-технічних навчальних закладів, науково-методичних центрів професійно-технічної освіти;
16 – виробників і постачальників засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів.

Роботу виставки супроводжуватиме змістовна тематична програма, яка включає 58 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, воркшопів, презентацій, майстер-класів, панельних дискусій за участю провідних фахівців і науковців, педагогів-практиків, представників закордонних навчальних закладів, агенцій, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання. Програма виставки на сайті http://vsosvita.com.ua/index.php/uk/home/program

Оргкомітет запрошує на виставку учнів, майбутніх абітурієнтів, батьків, студентів, керівників та представників закладів освіти, які зацікавлені в виборі навчального закладу та програм навчання в Україні та за кордоном.
Виставки працюватимуть у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13, метро «Арсенальна») 16-17 березня 2017 року з 10:00 до 18:00, 18 березня 2017 р. з 10:00 до 16:00.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію