Як не забути мову за свята
ua
en ru
Як не забути мову за свята

2 тижні перерви в мові - не катастрофа. Але якщо ви все ж побоюєтеся, ось вам список святкових актівітіс, з якими не тільки цікавіше на канікулах, та вони ще будуть тримати ваші мовні м'язи в тонусі :)

 

  1. Рецепт страви англійською. Що ви там смачненьке на стіл запланували? Олів'єшка? Так камон, складіть ваше меню з усіма рецептами і інгредієнтами англійською.
  2. Йдете в магазин, значить shopping list тільки англійською.
  3. Челендж з англійської мови серед друзів. Домовляєтеся з друзями про пабкролл або вечірку? Впевнена, користуєтеся мессенджерами. Створіть групу, де ви ведете листування. АЛЕ тільки англійською!
  4. Поважаєте New Year Resolutions - олівець вам в руки. Напишіть свій список бажань-обіцянок-планів на 2020 і так, -як ви вгадали ? - теж англійською! У грудня 2020 відкриєте лист самому собі і з висоти нового рівня (адже ви англійську підтягти загадали !?) побачите як виросли.
  5. Список Топ 25 Різдвяних фільмів на думку Forbes. Вони все класика, а значить, в мережі є в абсолютному доступі в оригіналі і в хорошій якості!
  6. На екскурсію англійською. Будете на свята в столиці, загляньте на виставки до музеїв. Дуже пізнавальна справа побувати там знову, але з англомовним гідом.
  7. Запросили гостей і вони говорять англійською, навіть трохи? ВІДМІННО! Записуйте назви настільних ігор, які є в широкому доступі англійською. Scrabble (Ерудит), Monopoly, Sequence, Word Up, Millionaire. Можна і не морочитися, є маса ігор без ігрового поля - Мафія, Їстівне-неїстівне, Міста. А якщо готові задурити, то можна і Quest по квартирі спланувати - на Pinterest знайдете готові ідеї і навіть сценарії англійською.
  8. Перекажіть в деталях кожен з вихідних днів, впевнена подій на свята багато. Ліньки писати? - не проблема. Спробуйте відео-щоденник, замість паперу і ручки запишіть ваш монолог на камеру телефону. Я не закликаю публікувати ваш шедевр в соцмережах. Досить самому переглянути ваш сет святкових опусів і оцінити свій інгліш під іншим кутом.

 

Ідеї Олени Купріянової 

Викладача англійської мови та засновника Студії английсткої Red Arrow.

Залишити запит

Заповніть форму і найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер

Ваш коментар

Поділіться в соц.мережах
Дізнайтеся свої шанси на закордонне навчання Замовити безкоштовну консультацію